Signalhorn

71_smallIngen annan har ett bredare sortiment av signalhorn än Hadley. Signalhorn från Hadley kompletterar vår luftfjädring och våra kompressorsatser väldigt väl.

Vi har så du kan välja på runda, rektangulära, enkla eller dubbla horn. Signalhornen finns i blankkrom och mattsvart eller våra nya signalhorn som är av anodiserade aluminium.

Väldigt många företag använder våra signalhorn och dom förekommer oftast på större lastbilar, arbetsmaskiner, men de blir även allt vanligare på mindre lastbilar, pickups, skåpbilar och husbilar, samt naturligtvis även på fartyg och större motor- och segelbåtar.

72_smallKlassiska signalhorn

Det finns flera olika modeller och längder att välja bland. Det klassiska amerikanska truck-hornet med rund mynning pryder sin plats på taket på vilken lastbilshytt som helst. Går med fördel att montera på grillen om det är trångt på taket eller om höjden är viktig.
Om man vill ha den bästa tonen rekommenderar vi att man väljer ett längre och ett kortare signalhorn så att de kompletterar varandra.

Ett signalhorn med nyare design är den med fyrkantig mynning. Lite annorlunda ljud men med samma kraftfulla stryrka som den runda. Även där rekommenderar vi en parmonterng med ett kortare och ett längre horn.Dubbelhorn-Krom-01

För fordon i det mindre formatet finns ett kortare dubbelhorn med gemensam matning. Kombinationen ger ett mycket kraftfullt ljud som hörs vida omkring utan att ta stor plats. Signalhornen finns i svart pulverlack och i krom.

95_smallKomplett signalhornsats

Om bilen, båten, maskinen, grävaren eller åkgräsklipparen inte har egen tryckluft-försörjning så finns det en färdig lösning som innehåller ett kraftfullt dubbelhorn med kompressor, tank, tryckvakt, solenoid samt anslutningar för en lätt installation på vilket fordon som helst med tillgång till 12V eller 24V.
Hornen finns svartlackade eller kromade.

För mer information kontakta: Magnus Karlsson.

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.